ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Bilim ve Sanat Merkezi

1 DAKİKADA 1 HAFTA

SAYIN VELİLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLER,

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ARAMIZA YENİ KATILAN VE ÖNCEKİ DÖNEMDEN DEVAM EDENÖĞRENCİLERİMİZİN DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇERİSİNDE SİZLERLE İLETİŞİME GEÇEREK GEREKLİ BİLGİLENDİRMEYİ YAPACAKTIR. ( MÜZİK ALANINDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZ DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN KENDİLERİNE BİLDİRİLECEKTİR. AŞAĞIDAKİ LİSTELERDE BU ÖĞRENCİLERİMİZİN PROGRAMI BULUNMAMAKTADIR.)

Derslerimiz 03.10.2023 Salı günü itibari ile başlayacaktır.

Eyl

BİLSEM’e kaydı yapılan genel zihinsel yetenek, müzik ve görsel sanatlar yetenek alanı öğrencilerinin BİLSEM’e uyumunu sağlamak amacıyla kurumu, programları, öğretmen ve diğer öğrencileri tanımalarını içeren programdır.

Eyl

Yeni Eğitim Öğretim Yılına Bakanımız Yusuf Tekin'in açılış konuşmasıyla başladık...

Ağu

2023/2024 eğitim öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını diler, Pursaklar Bilim ve Sanat Merkezimize kayıt yaptırmaya hakkı kazanan sevgili öğrencilerimizi ve kıymetli velilerimizi en içten dileklerimizle kutlarız.