ANKARA / PURSAKLAR - Pursaklar Bilim ve Sanat Merkezi

BİLSEM UYUM EĞİTİMİ BAŞLIYOR

BİLSEM’e kaydı yapılan genel zihinsel yetenek, müzik ve görsel sanatlar yetenek alanı öğrencilerinin BİLSEM’e uyumunu sağlamak amacıyla kurumu, programları, öğretmen ve diğer öğrencileri tanımalarını içeren programdır.

Bu programda;

Öğrencilere BİLSEM’in misyon, vizyon ve temel değerleri tanıtılır.

Öğrencilerde BİLSEM kültürü̈ oluşturulması hedeflenir. Örneğin BİLSEM’lerde zil yoktur. Öğrenciler zaman yönetimini yapmaya özendirilir. Parmak kaldırmadan söz alıp kendini ifade edebilme şansı tanınır.

Öğrenciyi tanımayı amaçlayan; kişisel, sosyal ve psikolojik gelişimlerine katkı sağlayan, bilimsel düşünceyi ve estetik duyguları geliştiren etkinlikler yapılır.

BİLSEM imkânlarının, laboratuvarlarının, yetenek geliştirme atölyelerinin ve çalışanlarının tanıtılmasına yönelik etkinlikler gerçekleştirilir.

16-09-2023

Yayın: 16.09.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 10:07 - Görüntülenme: 333